Відгуки покупців

Плитка під замовлення з повною передплатою

Замовляв під замовлення плитку. Повністю оплатив, вийшло біля 10000грн. Частину, яка була в наявності отримав на наступнийдень, так як і домовлялися. Решту плитки отримав чітко в оговорені терміни. Дякую Вам! Хлопці серйозні, можна мати справу і довіряти. Всім рекомендую!!

Рейтинг:

Віталій 11.04.2015
Знижки

Купили зі знижкою в магазині на вулиці трильовського акційну ванну. Дякуємо)


Відповідь Адміністрації: Дякуємо і вам, заходьте ще)

Рейтинг:

Сергій 05.25.2015
Треснула плитка при перевозке

При перевезенні трісло дві плитки не хотять повертати!!!
 


Відповідь адміністрації: допустима межа бою становить 1%. Побита плитка може йти на зарізку.
Читаємо законодавство.

Рейтинг:

Софія 05.25.2015
Перезвонили.

Оставила запрос на сайте- перезвонили сразу же. Удивляете, заказала плитку, надеюсь на вашу чесность. Отправила отзыв, что бы проверить реальность отзывов.
 


Ответ Администрации: Уверяю вас, отзывы реальны)

Рейтинг:

Марина 05.25.2015
Nexans

Брал тёплый пол на дачу, все приехало. Будем ждать зимы :)

Рейтинг:

Владимир 05.25.2015
чекали півтори місяці

замовляли плитку Paradyz під замолення. їхала півтори місяці, організували доставку.

Рейтинг:

Орися 05.25.2015
Где цены на плитку?

Где цены на плитку?
 


Ответ Администрации: Пожалуйста, читайте топик "Часто задаваемых вопросов

Рейтинг:

Галина 05.25.2015
Чудові акції

Замовляв акційний комплект з двума інсталяціями Rapid Sl 4in1 та підвісним унітазом і біде. ЦІНА СУПЕР! ЯКІСТЬ СУПЕР! ДЯКУЮ! буду замовляти ще!
 


Відповідь Адміністрації: Дякуємо, раді, що вам сподобалось)

Рейтинг:

Михайло 05.25.2015
Долго обрабатывали заказ

Сделала онлайн заказ в суботу, а мне ответили аж в понедельник.
 


Ответ Администрации: К сожалению, мы не можем круглосуточно обрабатывать ваши запросы. В будние дни вы можете звонить нам с 9 до 18 что бы узнать в наличии-ли товар или сделать заказ. А онлайн заказы обрабатываются по мере возможности. 

Рейтинг:

05.25.2015
Не плохой сервис.

Рекомендую компанию Львовпостачбуд как ответственного продавца. Привозили плитку под заказ с Польши. Дошла во время, было несколько ньюансов с водителем, хотя это не вина компании, это уже водила напорол. В основном доволен, спасибо)
 


Ответ от администратора: И вам спасибо)

Рейтинг:

Дмитрий 05.25.2015

УВАГА! ДЛЯ ВАШОЇ ЗРУЧНОСТІ МИ ВІДКРИЛИ ОФІС "КЛУБ КЕРАМІКИ" В М. КИЇВ

Контакти