30.08.2022

Міжнародна виставка Cersaie 2012 Італія. Виставка керамічної плитки та сантехніки

Тренди сезону міжнародної виставки  Cersaie 2012.

На виставці Cersaie в широкому асортименті представлена ​​керамічна плитка і всіляка сантехніка для кухонь і ванн. Історія цієї виставки розпочинається з 1983 року, а проходить вона в місті Болонья, у виставковому павільйоні "BolognaFiere". В якості організатора виступає компанія "EDI.CER".

На цій виставці присутні безліч фахівців з індустрії сантехнічних виробів і кераміки. Вони обмінюються досвідом, надають на загальний огляд останні новинки в області дизайну керамічної плитки. На виставці Cersaie 2012 представлена ​​не тільки керамічна плитка, тут можна знайти безліч обладнання та меблів для ванних кімнат, душових і кухонь. Також інструменти, які необхідні для установки керамічної плитки і устаткування. На цій виставці дуже щільно обговорювалися проблеми екологічної безпеки виробів з кераміки.

З розділів, які були представлені на цій виставці, слід відзначити такі: плитка керамічна, меблі для ванних кімнат, меблі для кухонь, каміни, матеріали для виробництва керамічної плитки, інструменти для установки виробів з кераміки та супутні послуги.

Наші співробітники відвідали цю виставку, ознайомилися з усім різноманіттям представлених товарів і нових віянь майбутнього року. Серед компаній, представлених на цій виставці, своїми виробами відрізнялася італійська фірма LineAtre, вона представила білі фасади, які обрамлені декором із золота. Велика кількість золотих відтінків представлене і на інших товарах цієї компанії. Кераміка в золотих тонах явно підійде людям, які звикли жити в розкоші.

Компанія по виробництву елітної сантехніки Devon & Devon представила свої нові розробки, які притягували погляди відвідувачів своєю загадковістю. Наприклад, диван, який був виготовлений зі старої чавунної ванни або елегантна ванна President. Ванни White Tec відрізнялися тактильної текстурної поверхнею, а тумба JETSET нагадала нам про популярному стилі ар-деко, відомому в Америці в 40-х роках.

Компанія з Німеччини Villeroy & Boch, відома педантичністю і функціональністю в дизайні своїх виробів, презентувала нову колекцію Joyce, в якій простежувався стиль сучасності. З основних достоїнств колекції слід виділити надійність і адаптивність.

На виставці Cersaie 2012 був зроблений акцент на еволюції керамічної плитки. Основним символом виставки вважається зображення у формі декількох керамічних плиток червоного кольору, вони утворюють своєрідну дах.