Round Arc смеситель однорычажный для мойки 35 мм Koller Pool

В наличии
0 отзывов
Код товара: RA0500
  • Категория : Для кухни
  • Производитель : Koller Pool
  • Размеры, мм (дл.-шир.-выс.) : 0x0x0
  • Единица измерения : шт
  • Модель : RA0500
4 022 грн.
Увага!!! Вказана ціна роздрібна, встановлена виробником. Щоб отримати знижку телефонуйте або запропонуйте свою ціну

Опис

Koller Pool – це австрійський виробник сантехніки зі світовим ім'ям. Асортимент Koller Pool включає акрилові та сталеві ванни, душові кабіни та двері, керамічні вироби та вироби з литого мармуру, гідромасажні системи та аксесуари для ванних кімнат. Змішувачі серії Round Arc мають мінімалістичні округлі форми, які природно прикрасять будь-який дизайн вашої ванної кімнати. Плавний та легкий хід ручок дозволить вам комфортно регулювати температуру води. Колекція відрізняється оригінальними формами, а всі окремі елементи виробів ідеально збалансовані та чудово підкреслюють єдину концепцію дизайну.

Представлена модель одноважільного, змішувача для миття RА 0500 серії Round Arc від Koller Pool, оснащений керамічним картриджем SEDAL (Іспанія) 35 мм. 
Плавний хід ручки дозволяє точно та комфортно регулювати температуру та напір води. Має поворотний вилив з аератором, завдяки якому відбувається суттєва економія води та забезпечується рівний струмінь без розбризкування. Аератор Neoperl (Німеччина) із функцією Quick Clean економить до 40% води. Максимальна температура гарячої води на вході змішувача +80 °C. Витримує гідравлічний тиск до 2.5 МПа.

Характеристики
Модель
RA0500
Технические характеристики,
могут быть изменены производителем без уведомления
Round Arc смеситель однорычажный для мойки 35 мм Koller Pool
Написать отзыв
Вопрос-ответ
Товары из категории Для кухни
Просмотренные товары