Runa Умывальник мебельный 70 см, с/о KOLO

В наличии
0 отзывов
Код товара: L81970000
  • Категория : Умывальники
  • Производитель : KOLO
  • Размеры, мм (дл.-шир.-выс.) : 0x0x0
  • Единица измерения : шт
  • Модель : L81970000
1 899 грн.
Увага!!! Вказана ціна роздрібна, встановлена виробником. Щоб отримати знижку телефонуйте або запропонуйте свою ціну

 ОПИС

Кераміка Kolo — це затишний інтер'єр ванної кімнати, не беручи до уваги її розмір. Висока якість використовуваних матеріалів гарантує довговічність кераміки, зручність, функціональність і комфорт для користувачів. Сучасна форма, дизайн і стиль викликає у всіх користувачів почуття задоволення й безпеки, незалежно від того, якій серії кераміки вони віддають перевагу. В пропозиції Kolo Ви знайдете найрізноманітніші та цікаві за стилем вироби, які допоможуть створити потрібний клімат у ванній кімнаті — як мінімалістичний, так і класичний. Кераміка Kolo створює безліч цікавих можливостей для оформлення ванної кімнати.
Вироби марки Idol є найкращим доказом того, що красива та сучасна ванна не обов'язково має бути дорогою. Вони надають можливість упорядкування інтер'єру ванної з урахуванням естетичного зовнішнього вигляду, функціональності, не обтяжуючи водночас сімейний бюджет. Їхній дизайн передбачає максимальну зручність користування.

Розмір: 70 х 48 см. Умивальник з отвором під змішувач, з отвором для переливу. Для комплектації з шафкою під умивальник 89475. Продукт українського виробництва.

Характеристики
Модель
L81970000
Технические характеристики,
могут быть изменены производителем без уведомления
Runa Умывальник мебельный 70 см, с/о KOLO
Написать отзыв
Вопрос-ответ
Товары из категории Умывальники
Просмотренные товары