Ванна Neon new 180х80 Koller Pool

В наличии
0 отзывов
Код товара: NEONNEW180X80
  • Производитель : Koller Pool
  • Размеры, мм (дл.-шир.-выс.) : 0x0x0
  • Единица измерения : шт
  • Модель : NEONNEW180X80
14 100 грн.
Увага!!! Вказана ціна роздрібна, встановлена виробником. Щоб отримати знижку телефонуйте або запропонуйте свою ціну

 Опис Ванна прямокутна акрилова KOLLER POOL серії Neon new 180х80 NEONNEW180X80

Ванна Neon New має елегантні, класичні форми, які припадуть до смаку любителям мінімалістичного стилю. Верхня частина внутрішнього простору ванни прямокутна і повністю повторює зовнішні риси ванни, що дає можливість максимально використовувати простір як для прийняття ванни, так і душа. Строгі лінії, стримайний стиль та акриловий блиск ванни Neon New  стануть чудовою прикрасою інтер'єру вашої ванної кімнати. 

Матеріал, що використовується для виробництва ванн Koller Pool — литтєвий акрил (поліметилметакрилат) виробництва відомої торгової марки Lucite із застосуванням антибактеріальної технології Microban. Ванна Neon New має додаткове армування під бортами, що забезпечує більш рівну геометрію (рівність) та міцність ванни, а висока якість матеріалів допоможе зберегти білосніжний колір на багато років. 

Догляд за акриловою ванною не складний — досить обполіскувати її теплою водою, використовувати м'які миючі засоби без розчинників та абразивних речовин. При випадкових пошкодженнях, наприклад, сколах або подряпинах, акрилове покриття можна легко відреставрувати. 

Характеристики
Модель
NEONNEW180X80
Технические характеристики,
могут быть изменены производителем без уведомления
Ванна Neon new 180х80 Koller Pool
Написать отзыв
Вопрос-ответ
Просмотренные товары