Водонагрівач OCEAN FLAT RZB80M, ET+DT (80л Digital) Ocean

В наявності
0 відгуків
Код товару: 000003986
10771 грн.
Увага!!! Вказана ціна роздрібна, встановлена виробником. Щоб отримати знижку телефонуйте або запропонуйте свою ціну
Водонагрівач OCEAN FLAT Digital став ще кращим за свого попередника. Основною перевагою цієї моделі є регулятор температури, тен, покритий захисною емаллю, захист від замерзання та система діагностики несправності.

За допомогою регулятора температури можна встановити потрібну температуру води в бойлері. Цифрове табло показує 2 значення: поточну температуру в баку та задану температуру, її вибір супроводжується звуковим сигналом. Режими змінюються протягом п'яти секунд, через п'ять секунд табло відображає вибрану температуру. Червона світлова індикація означає, що бойлер перебуває у стані нагрівання.

Всі моделі оснащені регулятором потужності, що дозволяє вибрати один із трьох режимів нагріву: 2.0 кВт, 0.7 кВт, або 1.3 кВт. Після того, як вода нагріється до заданої температури, можна вибрати економічний режим, тим самим економити електроенергію.

Захист від замерзання. Принцип цієї функції полягає в наступному: функціонуючи на мінімальній потужності, ТЕН підтримує постійний температурний режим від +5 до +10 градусів води в баку.

Самодіагностика водонагрівача. Передбачена система діагностики несправностей водонагрівача, на дисплей видається кодований сигнал про помилку зі звуком дзижчання.

У внутрішньому баку знаходяться 2 магнієві аноди збільшеного розміру, довжина кожного 20 см, діаметр 2.5 см. За рахунок того, що анодів два, бойлер має подвійний захист від корозії внутрішнього бака та утворення накипу.

Збільшений шар теплоізоляції бака для зменшення теплових втрат застосовується пінополіуретан екологічно чистий, щільністю 36 кг/см3. Товщина стінки металу бака 2 мм!

Інформація про панель управління
Кнопка Power вибір режиму нагріву: економний, стандартний, прискорений.
Водонагрівач OCEAN FLAT RZB80M, ET+DT (80л Digital) Ocean
Написати відгук
Питання відповідь

Водонагрівач OCEAN FLAT RZB80M, ET+DT (80л Digital) Ocean, Ocean можна купити в магазині Клуб Кераміки у Львові офлайн, або оформити замовлення та купити на сайті онлайн.

Важливо: не здійснюйте оплату поки менеджери не підтвердили наявність товару. Якщо ви не бачили товар в живу, наші менеджери відправлять вам реальні фото

Ціна вказана на сайті не є остаточною, з нами можна торгуватись. Рахунок можемо зробити як з ПДВ так і без. Ціна - знижка може коливатись від суми замовлення. Телефонуйте щоб купити дешево

Здійснюємо доставку перевізниками у Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Вінниця, Житомир, Полтава, Черкаси, Хмельницький, Суми, Херсон, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кропивницький, Кременчук, Чернігів

Залишайте відгуки про товар, це допоможе іншим у виборі, а ви отримаєте плюсик у карму))

Товари з категорії Водонагрівачі (бойлери)